Dammskydd, SAAB 9-3

Dammskydd

Dammskydd hittar du i utbudet av drivaxeldamask hos Skruvat. Denna variant av Dammskydd passar till SAAB i enlighet med tabellen nedan. Priset är 179 kr när du handlar på nätet från Skruvats webbshop.

Dammskydd finns för närvarande i Skruvats lager, vilket möjliggör snabb leverans. Fraktkostnaden för att få Dammskydd skickad hem till dig är 69 kr. Om du beställer flera produkter finns möjlighet till kombinerad frakt. Är det svårt att hitta en drivaxeldammask som passar din bil? Vårat universaldammskydd i starkt gummi är en utmärkt och enkel lösning på detta problem. Artnummer: 10315 För att vara säker på att denna del passar till just din bil, kontrollera att angiven styrväxel/motorkod stämmer överens med det fabrikat/kod som stämmer med din bil. Specifikationer: Höjd (mm): 120 Innerdiameter 1 (mm): 22 Innerdiameter 2 (mm): 90

Besök Skruvats webbshop, genom att använda den gröna knappen längre ner på sidan, för mer detaljerad information om Dammskydd samt fler produkter i kategorin drivaxeldamask.

Butik Pris Länk
Skruvat 179 kr Besök Skruvat

Produktfakta

TypDrivaxeldamask
LagerstatusFinns i lager
Fraktkostnad69 kr
Passar tillSAAB 9-3